SOLIDUS – ОБЕЩАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ

SOLIDUS - ОБЕЩАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ
Езерото “Констанс” – Германия

SOLIDUS – обещание за благополучие!
Немската марка SOLIDUS проектира висококачествени комфортни обувки повече 111 години и се грижи да повишава и поддържа оптималното здраве на вашите стъпала, като използва традиционни техники за постигане на най-високи стандарти по отношение на съвместимост на обувките със стъпалата, както и ненадминато качество.
Дизайнерите на SOLIDUS се вдъхновяват от природата в Тутлинген, близо до езерото Констанс, и заради това ще усетите свобода, лекота и стабилност във всяка обувка.
SOLIDUS се произвеждат в Европа, за да могат да гарантират високите си стандарти за качество.

 

ЕКСПЕРТИ НА СТЪПАЛОТО ОТ ПЕТАТА ДО ПАЛЕЦА

SOLIDUS знаят, че за да бъде една обувка наистина удобна, и да пасне перфектно, освен от правилния размер, се нуждае и от правилната ширина, затова асортиментът включва рзлични ширини, както и половинки номера. Благодарение на това получавате обувката, за която винаги сте мечтали! От тесни до екстра широки, обувките на SOLIDUS предлагат необходимото пространство, за което сте копнели в ежедневието. По-дългите каишки с велкро, закопчалките и страничните ципове, гарантират оптимално адаптиране към формата на вашето стъпало и улесняват обуването и събуването на обувките.
Можете да се възползвате и от подвижните стелки, които могат да бъдат заменени със стелки, отговарящи на вашите специфични потребности.
Подходящите обувки допринасят за здравето на стъпалата и съответно – за доброто ви настроение. Ходете щастливо с удобни обувки и си върнете радостта от движението!
Обувките на Solidus продължават да се развиват и израстват през годините. Висококачествените материали, вложени в изработката им, придават на обувките изцяло съвременно усещане.

Solidus - за здравето на вашите стъпала
Solidus – за здравето на вашите стъпала – Piedo.bg

 

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СИСТЕМАТА КОМФОРТ 5 

   Без компромиси, дори и при халукс валгус и чувствителни стъпала. В нашите удобни обувки съчетаваме модните тенденции с изключителен комфорт. Ще ви разкрием тайната на един истински момент на щастие за вашите стъпала.

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала
Комфорт 5 – петстепенен комфорт за вашите стъпала – Piedo.bg

 

ПОДВИЖНИ СТЕЛКИ ОТ КОРК И КОЖА

Покритите с кожа стелки са дишащи, а коркът осигурява отлична опора за надлъжните и напречните сводове на стъпалото. Те са внимателно обработени и произведени с мисъл за анатомията на стъпалото, като го поддържат, където е необходимо и облекчават стъпалото там, където има най-голямо натоварване.
Зоната на петата съдържа вграден пружиниращ амортисьор. Това е особено полезно за хора, страдащи от шипове на петата, тъй като намалява болката в тази област. Амортизиращата подложка в областта на предната част на крака отнема част от натиска върху възглавничките. В някои модели е добавена втора стелка, което прави възможно вариране между две ширини в една обувка – широка (Н) и екстра широка (К). Вие избирате удобната за вас ширина или се възползвате от тази функция ако краката ви отичат в края на деня, когато са уморени и се нуждаят от повече пространство.

SOLIDUS - ОБЕЩАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ
Подвижна кожена стелка – Piedo.bg

 

КАЧЕСТВО НА МАТЕРИАЛИТЕ

Качеството на една обувка често не се вижда на пръв поглед, но се усеща на всяка крачка. Обувките Solidus осигуряват ненадминат комфорт, чрез своята майсторска изработка, избора на материали и дългогодишния опит, вложен в дизайна им. Комфортните обувки на компанията се произвеждат ръчно в сложен производствен процес, който съчетава превъзходен дизайн с висококачествени материали. Съществува правило, че колкото по-голямо количество кожа се използва за производството на удобна обувка, толкова по-добро ще бъде качеството на крайния продукт. В повечето от нашите обувки не използваме кожа само за горната част и подплатата, но и за стелката.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОЖИ

SOLIDUS отдават голямо значение на качеството на материалите, които използват за моделите. Подбират висококачествени кожи за горната част и хастара на тези наистина удобни обувки. В допълнение към фантастичните кожи, гамата включва телешко витело, мека телешка напа, велур и набук.
За ортопедичните обувки се използва микрофибър – нов и универсален високотехнологичен материал. Независимо дали се използва за подплата на обувката или като покритие за стелката, микрофибърните материали отговарят на най-строгите изисквания по отношение на външен вид и комфорт при носене. В допълнение към меката си текстура, микрофибърът е дишащ, антисептичен и може да се пере.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКИ СТАНДАРТИ В ПРОИЗВОДСТВОТО

При избора на суровини, фокусът е не само върху използването на висококачествени материали, а се обръща изключително внимание и на това как са произведени. Кожите, използвани в удобните обувки на SOLIDUS са внимателно обработени, което ги прави особено нежни към вашите стъпала. Традиционните техники на конструиране, съчетани с използването на съвременна технология, гарантират първокласна изработка и пословично несравним комфорт при носене, типичен за всички комфортни обувки Solidus.

SOLIDUS – С ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

За SOLIDUS е въпрос на чест да щадят природните ресурси и да опазват климата и околната среда. Ето защо те рециклират някои от материалите и ги доставят от внимателно подбрани доставчици от Европа.
Фирмата е с фокус върху дълготрайните продукти и върху използването на естествени материали като кожа, памук, корк, юта и естествен латекс.

SOLIDUS - ОБЕЩАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ
SOLIDUS – ОБЕЩАНИЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ

виж още