Comfort 5 – петстепенен комфорт за вашите стъпала

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала от Solidus
Комфорт 5 – петстепенен комфорт за вашите стъпала от Solidus в Piedo.bg

В нашите удобни обувки изключителния комфорт, ненадминатото удобство и последните модни тенденции са в пълна хармония, при това без компромиси дори и при халукс валгус и чувствителни стъпала! Ще ви разкрием петте тайни за истинско щастие при ходене с COMFORT⁵ – петстепенен комфорт за вашите стъпала

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала
Комфорт 5 – петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg

 


Идеална поддръжка за стъпалата в Пиедо

1. Перфектна съвместимост

РАЗЛИЧНИ ШИРИНИ
ЗАЩОТО ВСЯКО СТЪПАЛО Е РАЗЛИЧНО!

Основен приоритет на Solidus, като производител на удобни обувки, е идеалната съвместимост на стъпалото с обувките. Само обувка, която пасва перфектно на стъпалата, може да ви даде незаменимо усещане за комфорт и я направи перфектния спътник в ежедневните ви занимания. В допълнение към правилния размер на обувката, ширината на обувката също играе важна роля. Както всеки човек е различен, така и вашите стъпалата си имат своите индивидуални особености. Ние умеем да се съобразяваме с всеки каприз на стъпалото, предлагайки ви обувки в различни ширини , а също така и в половинки номера. Това е изключително важно, защото ако обувките ви са твърде големи, стъпалото се приплъзва вътре в обувката и за да намерите опора, пръстите на краката ви автоматично се свиват. Това схваща мускулите на краката и може, в крайна сметка да доведе до болка. Обувките, които са твърде малки, могат да причинят болезнени състояния в следствие от неправилна позиция на пръстите на краката.

Предимството на нашите перфектно прилягащи обувки е не само удължената издръжливост. С оптималната съвместимост обувките Solidus поддържат значително здравето на вашите стъпала. Обувката предлага необходимата опора и комфорт на всички важни места: при петата, стъпалото, глезена и вътрешната страна на крака.

 

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg
Комфорт 5 – петстепенен комфорт
различни ширини
различни ширини
Твърд заден форд
Стабилен заден форд
Половинки номера
Половинки номера
Индивидуализиращи се и адаптивни
Подвижна стелка

 


2. Индивидуализиращи се и адаптивни

ОПТИМАЛНАТА ОБУВКА ДОРИ ЗА НЕПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ НА СТЪПАЛАТА

Всяко съпало е уникално, но за да сте сигурни, че вашите обувки Solidus ви стоят добре, те имат широка гама от опции за регулиране: регулируеми връзки, практични велкро ленти, странични ципове и закопчалки с копчета ви позволяват да регулирате обувките си според вашите индивидуални нужди.

ПОЗНАВАТЕ ЛИ ВЕЧЕ SOLIDUS VARIO?

Тъй като стъпалата ни са склонни да увеличават ширината си в хода на деня, нормалната ширина на обувката ви може да стане малко тясна вечер. За да не се откажете от вечерната си разходка, заложихме на максимален комфорт в обувките, разработвайки Solidus Vario. Това съчетава две ширини само в една обувка. H ширина сутрин и K ширина вечер? Никакъв проблем. Нашата интегрирана Vario коркова стелка може да бъде премахната бързо и лесно, ако е необходимо. Така че имате оптимално свободни пръсти дори след дълъг ден на крак.

 

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg
Comfort 5
Страничен цип
COMFORT⁵ – петстепенен комфорт за вашите стъпала
Подвижна стелка
Подвижна стелка

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Нежно омекотяване

 

3. Нежно омекотяване

СЯКАШ ХОДИТЕ ПО НЕБЕСАТА – ТОЛКОВА УДОБНИ СА SOLIDUS

Усъвършенстван комфорт: За да гарантираме, че дори чувствителните стъпала ще се чувстват напълно спокойни, всички модели обувки имат чудесно подплатени меки зони с разтягане. Благодарение на интелигентната изработка и повече пространство в обувката, ние изключваме всичко, което може да протрие или притисне стъпалата.

ВАШИТЕ НОВИ ЛЮБИМИ ОБУВКИ
ЗА ВСЕКИ ПОВОД: КАЖЕТЕ “ЗДРАВЕЙ” НА ДЪЛГОТО ПАЗАРУВАНЕ,
ПЪТУВАНИЯ И ГРАДСКИ ПОЧИВКИ БЕЗ БОЛКИ ОТ МНОГОТО ХОДЕНЕ с COMFORT⁵ – петстепенен комфорт за вашите стъпала!

Красотата на това изключително нежно омекотяване – не можете да го видите, но можете да го усетите в моделите на Solidus.  Неставнимо нежни с допълнително омекотяване, гъвкави и еластични в зоните с повишен натиск, без дразнещи шевове и супер меки материали правят обувките Solidus истински любими.

В допълнение към еластичния микрофибър SolicareSoft има и разтеглива кожа, която съчетава всички добри качества на материалите Solicare Soft, с вида и предимствата на естествената кожа. Вие получавате лека обувка с шок абсорбиращ ефект – гаранция от най-високо ниво за комфорт при ходене.

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg
Comfort 5
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Еластична кожа
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Лекота
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Стреч материя
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Нежно омекотяване

 


Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Идеална поддръжка за стъпалата в Пиедо

 

4. Идеална поддръжка за стъпалата

ОСИГУРЯВА СТАБИЛНОСТТА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Търсите правилните обувки, които поддържат баланса на опорно-двигателния апарат и в частност на стъпалата ви? Solidus ви дава това, от което се нуждаете. Без значение дали е сабо, сандал или ботуш: всички модели са с подвижна стелка. Това означава, че обувките Solidus могат да се носят и с ваши ортопедични стелки.

Предимството на Solidus обаче е в комплексно решение изразяващо се в умело съчетание от стелки в различни размери и ширини, съответстващи на ширината и дължината на обувките. Създадени са да осигуряват опора точно там, където е необходима и облекчават крака ви на правилните места.

Стелките са допълнително омекотени в областта при петите и възглавничките. Вашите надлъжни и напречни сводове също са облекчени от дишащите и покрити с кожа стелки, изработени от естествен корк и осигуряват отлична опора.

На първо място по значение за Solidus е да проектират и разработват моделите си, така че краката ви да са щастливи дори в края на деня!

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg
Ортопедична система Comfort 5
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Антибактериални
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Без досадни шевове
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Дишаща материя
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Подвижна стелка

 


 

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Оптимално облекчение на стъпалата

5. Оптимално облекчение

СТЪПКА ПО СТЪПКА

Ходенето по твърд асфалтов път натоварва нашите сухожилия, мускули и стави. Ето защо в COMFORT⁵ – петстепенен комфорт за вашите стъпала на Solidus е добавена щадяща гърба защита от въздействието на удара при стъпване върху твърда повърхност. Пружиниращата вложка в зоната на петата омекотява всяка ваша стъпка, предпазва гръбначния стълб и облекчава напрежението на междупрешленните дискове и ставите. С щедрата ширина в предната част на обувката, пръстите ви също получават свобода и пространство при ходене.

 

Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашите стъпала в Piedo.bg
Ортопедична система Comfort 5
Комфорт 5 - петстепенен комфорт за вашитет стъпала
Поглъщане на удара при стъпване

 


ЕЛЕГАНТНИ, КРАСИВИ И УДОБНИ 

Винаги можете да се доверите на COMFORT⁵ – петстепенен комфорт за вашите стъпала от Solidus. Те са изработени в разкошни цветове, шарки, форми и изискани детайли за още повече наслада когато ги носите. Комфортните обувки и стелки са подарък за вашите крака и вас самите и ще ви вършат чудесна работа от първия миг, в който ги обуете.

В магазини Piedo ще намерите следните ширини за дамски обувки:

  • Дамски комфортни обувки ширина G за тесни до средно широки стъпала
  • Дамски комфортни обувки ширина H за средно широки стъпала
  • Дамски комфортни обувки ширина К за екстра широки стъпала
  • Дамски комфортни обувки ширина M за екстра екстра широки стъпала

Нашата гама комфортни обувки предлага идеалното прилягане за почти всички изисквания на крака. Всяка комфортна обувка Solidus има подвижна стелка. Което е подходящо за хора, които искат да носят своя ортопедична стелка.

 

МОДЕРНИ ДАМСКИ И МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ НА СТЪПАЛАТА

Магазини Piedo, като представител на Solidus, ще ви разглезим с богат избор. При нас ще намерите удобни обувки за жени и мъже. Вижте моделите и се насладете на неповторим комфорт. Ходите ли често на дълги разходки? Няма проблем. Предлагаме и мъжки и дамски удобни обувки за ежедневието. Дори широките чувствителни крака ще намерят подходящи удобни обувки за всеки ден.

Хората с шипове на петата, халукс валгус, пръст чукче, диабетно стъпало и полиневропатия също могат да успокоят стъпалата си с обувките от серията Solicare Soft. Прекрасните обувки превръщат разходките в удоволствие. Например, в обувките Solicare Soft няма досадни шевове, а еластичните панели вложени в моделите предотвратяват точките на натиск. Изпробвайте специалните характеристики на обувките Solidus.

Моделите на Solidus ви пренасят леко и удобно през цялата година. Поглезете се с обувките, които отговарят на вашата индивидуална ширина и изпитайте колко свежи могат да се чувстват краката ви дори след дълго ходене или стоене на крак.
Защото модерните комфортни обувки са незаменим спътник в ежедневието ви. Модни маратонки с ширина H или красиви дамски сандали с ширина K се предлагат в Магазини Piedo в много красиви и различни модели, така че ще намерите подходящата удобна обувка за всеки повод.

Модни дамски комфортни обувки с ширина H или K и дори G? Знаете ли вашата индивидуална ширина на крака? Отделете време да посетите магазини Piedo, за да изпробвате различните ширини на обувките и да усетите коя ширина е най-подходяща за вас.

ОТПУСНЕТЕ СЕ С УДОБНИ ОБУВКИ

Независимо дали търсите удобни обувки с велкро закопчаване, еластични ленти или гъвкави материали – при нас ще намерите идеалното решение за всички нужди на вашите стъпала.
Обувките са изработени от висококачествени, еластични и издръжливи материали, за да можете да се наслаждавате на тези красиви модели дълго време.
Различните ширини на нашите комфортни обувки ще ви доставят изключително добро изживяване по време на носене.
От тясна ширина G до голям размер M, ние имаме точните обувки за всяко изискване. За нас е важно всички наши обувки да пасват идеално и да не създават точки с повишен натиск.
Например широките стъпала също ще намерят достатъчно свобода в обувката, тъй като предлагаме не само тесни, но и широки обувки.

 

1. Перфектна съвместимост
2. Индивидуализиращи се и адаптивни
3. Нежно омекотяване
4. Идеална поддръжка за стъпалата
5. Оптимално облекчение

 


виж още