Froddo – една от най-успешните компании в Европа!

 

Искаме да споделим страхотната новина с вас! Froddo – една от най-успешните компании в Европа! Нашата марка за детски обувки, наскоро беше класирана сред най-успешните марки на този пазар. Проучването е на немския уеб портал schuhkurier.de. Това е голямо признание за нашата всеотдайна работа, изследвания и постоянен стремеж към иновации в производството и дизайна на детски обувки и тяхната реализация.

Froddo - една от най-успешните компании в Европа!
Качествени детски обувки – Piedo.bg

Изследването е проведено в сътрудничество с немския уеб магазин schuhe.de. To включва най-успешните марки в категориите дамски, мъжки и детски обувки, както и най-успешните марки през последното тримесечие на 2022 г. на германския пазар. Въпреки че това е само един пазар, немският пазар е много важен за нас. Като цяло той е един от най-големите чуждестранни пазари.

Froddo беше сред първите десет най-добре представящи се марки в категорията детски обувки през последното тримесечие на 2022 г. според данните за продажбите на германския пазар. Това е голямо постижение, което ни мотивира да работим още по-усърдно и по-добре и през следващите години.

Ние от Froddo сме винаги отворени за нови изследвания и идеи, които ще ни помогнат да подобрим нашия производствен процес. Същевременно поддържаме ангажимента си към качествени естествени материали от сертифицирани доставчици и здравословното развитие на детските крака. Това ни прави разпознаваема и качествена марка за бъдещето.

Благодарим ви, че подкрепяте марката. Надяваме се, че ще продължите да оценявате нашите обувки и ще се присъедините към нас в нашата мисия да създадем по-здравословна среда за децата с обувките, които носим на краката си.

Детските обувки на Froddo са представени на българския пазар в магазини Пиедо и онлайн на Piedo.bg

Източник froddo.com


виж още