Benvado: качеството е сериозно нещо!

“Качеството никога не е случайно, то винаги е резултат от интелигентни усилия.” Италианската марка за дамски обувки Benvado прави тази фраза на лондонския поет и писател Джон Ръскин  своя собствена философия. 

Каква е тайната на обувките Benvado? 

Ще разберем каква е като започнем с логото. На него е изобразен малък човек, който ходи весело през тревата.  

Дамски обувки Benvado, Italiy

Този малък човек е дете, което всички имаме в себе си и което разглежда света, обогатен с цветовете на тревата, дърветата, небето и планините. Това е пътуване в миналото, до детството, в което сме се състезавали с главоломна скорост боси по тревата и с одрани колене, без да усещаме болка,  защото най-важното е било да играем. И да се усмихваме. Този образ на дете ни подтиква да помним онези ценни чувства, които по-малко губим с времето и да се свързваме със своята физическа и емоционална същност, които като възрастни често забравяме или пренебрегваме. Детето в логото означава много за Benvado и предава стремежа им със своите обувки да върнат това примитивно усещане да ходим боси през тучна зелена трева …

 

 

Дамски боти Elda, Benvado

 

Създадени в Болцано, Италия,  Benvado черпят от две култури, и двете майстори в този занаят. Дизайнери от италиански и немски произход обединяват усилията си, за да създадат гамата обувки Benvado с обща страст за елегантен дизайн, естествена форма и отлична функция. 

Разработени с голямо внимание към детайла. Тъй като няма хора с еднакви стъпала, прототипите първо се тестват за удобство и функционалност от жени с различни стъпала и различни нужди и изисквания към обувките.

 

Дамски обувки Lina Terra, Benvado

Естествена форма

Вместо да принуждават краката ви да се адаптират към неестествени за тях форми, Benvado ви дават перфектен баланс, обгръщайки крака като ръкавица.  За да дадат на мускулите, сухожилията и пръстите точното пространство, Benvado използват асиметрична форма на стъпалото, зачитайки по-специално естественото положение на големия пръст на крака.

дамски обувки Ilaria

Дамски обувки Itta Benvado

Токчетата и платформите са с правилния ъгъл на наклона и височина, за да се осигури правилно разпределение на теглото между предната част на стъпалото и петата и да се избегне  прекомерното натоварване. 

 

                         

                                                                                                                                                                       

Дамски спортни обувки Clara, Benvado

 

Половинки номера 🙂

дамски обувки половинки номера

Обувките Benvado използват английската мерна система за размери и се произвеждат в половинки номера. Това позволява по-голяма прецизност и позволява обувката да се адаптира по-добре към крака. 

 

 

 

 

 

 

Произведени изцяло в Европа при спазване на най-високите стандарти за качество

Висококачествена естествена кожа

За качеството на обувките са важни и суровините, използвани за производството им. Горната част и хастарът се произвеждат от най-добрите италиански естествени кожи. Кожата се обработва механично в Италия  с изключително внимание според италианските занаятчийски традиции, което я прави изключително мека и нежна, издръжлива и особено приятна на допир. 

качествени обувки Benvado

 

 

 

 

 

 

 

Висококачествени ходила от естествен каучук

Повечето ходила за обувки Benvado са изработени от каучук, материал от естествен произход, който е много здрав и издръжлив. Затова и ходилата са гъвкави, удобни и здрави.

Анатомично оформено ходилодамски сандали ходило Benvado

Анатомично оформеното ходило на сандалите и подвижните анатомични стелки в затворените обувки поддръжат оптимално надлъжния и напречния ви свод, за да облекчат натоварването на стъпалото.

 

Подвижни анатомични стелки – характеристика на висококачествените обувки

Благодарение на специалните анатомични  стелки можете да носите обувки Benvado цял ден, без дори да осъзнавате, че са там.  Tе са поверени на немски производител  и са произведени от естествени материали, за да позволяват доброто проветряване на крака.  Стелките са меки и прилягат отлично към стъпалото. Те се перат с мек сапун.

Всички затворени обувки Benvado имат подвижна анатомична стелка. Едно от предимствата на подвижните стелки е, че можете да ги извадите вечер, да почистите обувките си и да ги оставите да се проветрят през нощта. Също така можете да ги замените с ортопедични стелки, подбрани според вашите индивидуални нужди. Ако пък не искате да се разделите с любимите си обувки, можете значително да удължите полезния им живот, като замените оригиналните им стелки с нови. 

 

високо качество дамски обувки

 

Искате да носите красиви, удобни и здрави обувки? Бенвадо е правилният отговор. Те се отличават със строго изтънчена естетика, немска прецизност и неподражаем италиански вкус, усет към модата и най-новите тенденции.

Удоволствието да бъдеш красива. Удоволствието от комфорта. Удоволствието да бъдеш жена.

 

Качествени дамски сандали Benvadoкаествени дамски обувки естествена кожа Benvado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


виж още