СТЕЛКИ LYNCO

Lynco спортни Train

Lynco мъжки спортни стелки Train

Lynco L800

Lynco спортни ортопедични стелки Train – задачата им е да ви предпазят от травми и да запазите комфорта си през цяла седмица на тренировки. Тези иновативни стелки са изработени от патентованата от Aetrex FitGuard™ мемори пяна с бавно възстановяване. Тя омекотява всяка ваша крачка, поглъща ударите върху стъпалото и осигурява най-добрата защита на краката ви. Lynco Train Orthotics са с ултрамек горен слой от мрежеста полиестерна тъкан, която позволява свободната циркулация на въздух и спомага за намаляването на влагата в обувките. Стратегически позиционираната поддръжка на свода предпазва от травми, плантарен фасциит, болка в свода и метатарзалгия.

Lynco Мемори пяна

Lynco дамски стелки с мемори пяна L2200W

Lynco L2200

Lynco L2200 ортопедични стелки с Мемори пяна – омекотено стъпване, поддръжка и комфорт в различни типове обувки. IQ150 ™ мемори пяната с бавно възстановяване приема формата на стъпалото, за да създаде среда без зони на прекалено натоварване. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Lynco поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото.

Lynco Всекидневни

Lynco всекидневни дамски стелки L600W

Lynco L600

Lynco L600 Всекидневни ортопедични стелки – отлична опора на свода и удобство в различни типове обувки. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологии, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Lynco поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото. С фин среден слой от IQ150 мемори пяна за адаптиране към стъпалото и с омекотяващ ефект.

Lynco Спортни

Lynco спортни дамски стелки L400

Lynco L400

Lynco L400 спортни ортопедични стелки – превъзходно омекотяване на стъпването и поглъщане на удара при ходене и тичане. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Lynco поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото. Среден слой Pro-Shox™  с шок-абсорбиращ ефект и AeroCell® полиуретаново ядро за стабилна поддръжка и запазване на формата. Леки, издръжливи, ненадминати в комфорта и стабилността.

Lynco ¾ Официални

Lynco мъжки 3/4 официални стелки L500M

Lynco L500

Lynco L500  официални ортопедични стелки –  те са са с дължина ¾ от дължината на обувката, което позволява носенето им в почти всеки тип обувки. С горен слой от висококачествена естествена кожа за комфорт и защита от изпотяване на крака. Долната им страна е покрита с велур, за да не се плъзгат в обувката.  Lynco поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото. Леки и много издръжливи, поглъщат удара при ходене и имат отличен омекотяващ ефект.

Lynco модни

Lynco дамски модни стелки L100W

Lynco L100

Дамски Lynco L100 модни ортопедични стелки – те ще ви помогнат да постигнете така нужното удобство в любимите ви модни обувки. Тези иновативни стелки са гъвкави, ултра леки и създадени за опора и облекчаване на натоварването. Уникалната Cobra форма и вградената Lynco поддръжка ще балансират деликатно стъпалата ви и ще подобрят стойката. С мека и дишащо покритие от естествена кожа и иновативна основа от термопластичен уретан.

Стелки Aetrex с гел

Aetrex гелови стелки

CSS 1760

Стелки Aetrex  с гел – Тези стелки имат невероятно омекотяващо и шок-абсорбиращо действие, като същевременно преразпределят натиска и ви предпазват от нараняване. В тях е вградена иновативната CS3 гел система, при която различни видове гел са стратегически разположени така, че да осигурят максимално омекотяване и да облекчат зоната на петата. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми.

Lynco детски

Lynco детски

Lynco детски ортопедични стелки – идеална опора на свода, балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. При нужда осигуряват поддръжка на петата чрез вграден супинаторен клин, така че да предотвратят извъртането на глезена и петите навътре и да подпомогнат правилното стъпване.

Чехли Lynco

Lynco L9000

Чехли Lynco – чехлите Lynco са удобни и леки. Те са предназначени за топлите летни месеци или за носене у дома. С тях ще се чувствате чудесно през целия ден, благодарение на отличната поддръжка. Изработени са от Soft, UltraSKY ™ и EVA материали, които осигуряват комфорт за стъпалата и дълъг живот на чехлите. Метатарзална поддръжка намалява напрежението във възглавничките, а изключителната мекота в областта на петите ги прави несравними по удобство.