Подберете обувки според възрастта на детето

обувки според възрастта на детето

FRODDO minis

Те са с размери от 17 до 27, те правят първите стъпки по-лесни и по-безопасни. Първи усмивки, първи прегръдки и първи стъпки. Незабравими, топли и забавни! Подберете обувки според възрастта на детето.

Педиатрите препоръчват меки, гъвкави обувки, изработени от естествени материали със здрави, но гъвкави ходила.

В началото на живота си, бебетата имат изключително меки кости в краката си, понеже в този конкретен момент те съдържат повече хрущяли, които с времето се съединяват и втвърдяват, формирайки здрави кости. Затова деликатните бебешки крака се нуждаят от бебешки чорапи или меки обувки. Тези обувки трябва да дишат добре, тъй като краката на новородените се потят два пъти повече от тези на възрастните.

Обувките са леки със стабилизатор на петата, за да дадат сигурност на крачето по време на ходене. Термоформовано бомбе с достатъчно пространство за растеж и развитие и анатомичната стелка, която следва естествената линия на стъпалото. Идеалният избор за тези щастливи първи стъпки.

С растежа на детето, обувките трябва да се проверяват и подменят на всеки три или четири месеца. Те трябва да имат достатъчно място за свободно движение на пръстите, докато заедно с това здраво крепят глезена. Стелките на обувките трябва да омекотяват петата добре,  защото малките урагани са готови да прекарат в движение цял ден.

FRODDO kids

Те са в размери от 25 до 40, ниски и високи маратонки и обувки с интересни декорации и голямо разнообразие от цветове.

Усвоявайки добре умението да са постоянно в движение, малките кълба от енергия държат и родителите на крак. В този стадий обувките трябва да предлагат идеално омекотяване отвътре, да са направени от дишащи материи и да осигуряват добра опора на петата и глезена, като са и достатъчно добре проветрени. Малките ученици са в обувките си за повече от 8 часа всеки ден. Техните обувки трябва да са леки и гъвкави. Родителите трябва да проверяват размерите на обувките им на всеки шест месеца, за да са сигурни, че им осигуряват правилен и здрав растеж за тийнейджърските им години.

Маратонки, обувки, боти и ботуши в размери от 25 до 40. Гамата на FRODDO Kids е гама от модели, притежаващи мекота, гъвкавост и здравина, за да издържат на активния начин на живот в тази възраст.

FRODDO teens

Те са предназначени специално за тинейджъри и са популярни както сред тях, така и сред техните родители. Модерни и стилни, изработени от естествени издръжливи материали.

Разгледайте нашите предложения и изберете подходящите обувки според възрастта на детето


виж още