Ортопедични стелки Lynco, Aetrex

За милиони потребители по света ортопедичните стелки Aetrex са най-добрият начин да постигнат максимално удобство и по-добра функционалност на обувките си.

 

Aetrex Lynco Всекидневни

Дамски стелки Lynco всекидневни

Aetrex Lynco L600

Aetrex Lynco L600 всекидневни ортопедични стелки – отлична опора на свода и удобство в различни типове обувки. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологии, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Aetrex поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото. С фин среден слой от IQ150 мемори пяна за адаптиране към стъпалото и с омекотяващ ефект.

Aetrex Lynco спортни Train

Мъжки спортни стелки Lynco Train

Aetrex Lynco L800

Aetrex Lynco спортни ортопедични стелки Train – задачата им е да ви предпазят от травми и да запазите комфорта си през цяла седмица на тренировки. Тези иновативни стелки са изработени от патентованата от Aetrex FitGuard™ мемори пяна с бавно възстановяване. Тя омекотява всяка ваша крачка, поглъща ударите върху стъпалото и осигурява най-добрата защита на краката ви. Aetrex Train Orthotics са с ултрамек горен слой от мрежеста полиестерна тъкан, която позволява свободната циркулация на въздух и спомага за намаляването на влагата в обувките. Стратегически позиционираната поддръжка на свода предпазва от травми, плантарен фасциит, болка в свода и метатарзалгия.

Aetrex Lynco Спортни Compete

Мъжки стелки Lynco спортни Compete

Aetrex Lynco L400

Aetrex Lynco L400 спортни ортопедични стелки Compete предназначени за хора с активен начин на живот, фитнес ентусиасти, любители на туризма и спорта. Проектирани са да ви предпазват от нараняване, да подпомагат правилната биомеханична стойка на тялото и да предотвратят най-често срещаните болки в краката.  Превъзходно омекотяват стъпването и поглъщат  удара при ходене и тичане благодарение на среден слой Pro-Shox™ с шок-абсорбиращ ефект.  С AeroCell® полиуретаново ядро за запазване и връщане на енергията при ходене и тичане. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Леки, издръжливи, ненадминати в комфорта и стабилността.

Aetrex Lynco ¾ Официални

Мъжки стелки Lynco 3/4 официални

Aetrex Lynco L500

Aetrex Lynco L500  официални ортопедични стелки –  те са са с дължина ¾ от дължината на обувката, което позволява носенето им в почти всеки тип обувки. С горен слой от висококачествена естествена кожа за комфорт и защита от изпотяване на крака. Долната им страна е покрита с велур, за да не се плъзгат в обувката. Aetrex поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото. Леки и много издръжливи, поглъщат удара при ходене и имат отличен омекотяващ ефект.

Aetrex Lynco Мемори пяна

Дамски ортопедични стелки мемори пяна L2305

Aetrex Lynco Мемори пяна

Aetrex Lynco ортопедични стелки с Мемори пяна – омекотено стъпване, поддръжка и комфорт в различни типове обувки. IQ150 ™ мемори пяната с бавно възстановяване приема формата на стъпалото, за да създаде среда без зони на прекалено натоварване. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми. Aetrex поддръжка на свода за баланс и правилна стойка на тялото.

Aetrex Lynco Premium Casual кожени

мъжки ортопедични стелки Lynco L15

Aetrex Lynco L1500

Aetrex Lynco Premium Casual кожени ортопедични стелки – съчетание на луксозна естествена кожа с най-новите технологии в материалите и опора на свода.  Изработени от мека и качествена естествена кожа за добро проветряване и първокласен комфорт. Отлична поддръжка на свода, която едновременно балансира стъпалата и допринася за добрата стойка на цялото тяло. Среден слой Pro-Shox™  с шок-абсорбиращ, омекотяващ стъпването ефект и AeroCell® полиуретаново ядро за стабилна поддръжка и запазване на формата.  Стелките са леки, издръжливи и предлагат решения за  различните типове стъпала.

Aetrex Lynco модни

Дамски модни стелки Lynco

Aetrex Lynco L100

Aetrex Lynco L100 модни ортопедични стелки – те ще ви помогнат да постигнете така нужното удобство в любимите ви модни обувки. Тези иновативни стелки са гъвкави, ултра леки и създадени за опора и облекчаване на натоварването. Уникалната Cobra форма и вградената Aetrex поддръжка ще балансират деликатно стъпалата ви и ще подобрят стойката. С меко и дишащо покритие от естествена кожа и иновативна основа от термопластичен уретан.

Стелки Aetrex с гел

Aetrex гелови стелки

CSS 1760

Стелки Aetrex  с гел – Тези стелки имат невероятно омекотяващо и шок-абсорбиращо действие, като същевременно преразпределят натиска и ви предпазват от нараняване. В тях е вградена иновативната CS3 гел система, при която различни видове гел са стратегически разположени така, че да осигурят максимално омекотяване и да облекчат зоната на петата. Меко покритие от CopperGuard ® – материал, изграден по най-съвременни технологи, съдържащ медни влакна. Медта предпазва от бактерии, образуване на гъбички и миризми.

Aetrex Lynco детски ортопедични стелки

детски стелки Lynco

Aetrex детски

Aetrex Lynco детски ортопедични стелки – идеална опора на свода, балансират стъпалото, осигуряват правилното разпределение на натоварването и подобряват цялостната стойка на тялото. При нужда осигуряват поддръжка на петата чрез вграден супинаторен клин, така че да предотвратят извъртането на глезена и петите навътре и да подпомогнат правилното стъпване.

Джапанки и чехли Lynco, Aetrex

Джапанки Aetrex L9000

Джапанки и чехли Lynco, Aetrex – Вече можете да се насладите на невероятното удобство на ортопедичните стелки на Aetrex у дома и в топлото време, когато свалите обувките. Lynco flips и slides  са леки, издръжливи и невероятно удобни! Те са нежни на допир, леки и издръжливи, можете да ги мокрите и не се пързалят.  Освен отличната опора и стабилност, те са ненадминати в това да омекотяват през целия ден  натоварените зони на петите и възглавничките, за да ви дадат усещането, че ходите в облаци.