Общи условия

Общи условия

С използването на уебсайта www.piedo.bg и електронния магазин към него, Вие приемате и сте съгласни с описаните по долу Условия за използване. Дружеството и/или негови партньори и доставчици са собственици на цялото съдържание на Сайта, в това число и на търговското име „Пиедо “ ЕООД, на логото, слогани, корпоративните символи и изображения, на търговските марки, на статиите, видни на Сайта. Материалите, публикувани на Сайта, попадат под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и други относими нормативени актове. Всеки акт на тяхна непозволена употреба ще бъде третиран като нарушение на авторско право, на права върху търговски марки или на съответните други нормативни разпоредби. Без изричното предварително писмено съгласие на Дружеството, нито една част от този Сайт не може да бъде възпроизвеждана – копирана, разпространявана или ползвана като снимки, текст, графики, услуги, в медия, друг уебсайт, или компютърна среда, без оглед на целта на възпроизвеждането, разпространението или ползването. Към всички неупоменати в настоящите Условия въпроси, както и спорове, искове и други относно използването на Уебсайта, се прилага законодателството на Република България.

Условия на доставка

Срок на доставката

Стандартно доставката се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. Ако продуктът не е наличен, ще Ви уведомим на посочения от Вас имейл или телефон. Пиедо ЕООД не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен или непълен адрес или други независещи от нас обстоятелства.

Цена на доставката

Крайната цена на Вашата поръчка е сбор от цената на всички стоки, За доставка на стойност над 100лв ние поемаме стойността на куриерската услуга, Вие заплащате само стойността на поръчката. За доставка на стойност по-малка от 100лв Вие заплащате куриерската услуга. В случай, че изрично посочите куриерска компания, с която желаете да направим доставката, Вие поемате стойността на куриерската услуга, независимо от стойността на пратката.

Начин на плащане:

Заплащането става чрез наложен платеж, при който клиентът заплаща стойността на поръчката на куриера в момента на получаване на стоката. Ако желаете да платите предварително по банков път, можете да го направите, като ползвате бутона “Свържи се с нас”. Ние ще Ви изпратим банкова сметка, за да направите превод. Тази опция е удачна, ако купувате стоката за друго лице, което не желаете да се ангажира с плащането, например за подарък.

Връщане и замяна

Връщане

Можете да върнете стока, закупена от piedo.bg в рамките на 14 дни след получаването й. Можете да посочите причина за това, в случай, че желаете. Транспортните разходи по връщането са за Ваша сметка. За да върнете закупена стока, е необходимо да ни информирате писмено чрез бутона “Свържи се с нас” или на имейл office@piedo.bg. Нужно е да изпратите или донесете стоката в наш магазин в състоянието, в което е била доставена: с ненарушен търговски вид, без видими следи от носене или друга употреба, без следи от замърсяване, с изцяло запазена и ненарушена опаковка. Нужно е и да приложите всички прилежащи документи, с които сте я получили. При неспазване на горните условия, Пиедо ЕООД има право да откаже приемането на стоката. В рамките на 14 дни от връщането на стоката, ще възстановим стойността на върнатата от Вас стока, без транспортните разходи, на посочена от Вас банкова сметка.

Замяна

Можете да замените закупена от нас стока, като заявите желанието си чрез бутон “Свържи се с нас” или на имейл office@piedo.bg. Заедно с това е нужно да посочите причина и продукт, с който желаете да заменим вече закупения. Ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите и ще заменим продукта. Транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка. За да приемем върнатата за замяна стока е нужно да спазите същите условия, като тези при връщане и засягащи състоянието, вида на стоката и нейната опаковка, както и прилежащите документи, с които сте я получили.