Как помагат ортопедични стелки Lynco?

Lynco са най-продаваните стелки в света. Марката излиза в САЩ  през 1980г. Оттогава непрестанно се развива и обогатява с нови модели и технологии. Днес ортопедични стелки Lynco са препоръчвани от лекари и специалисти в целия свят и са признати за марка №1 на пазара на ортопедични стелки.

Каква е функцията на ортопедичните стелки?

Задачата на ортопедичните стелки е да подобрят удобството на обувките  и да подпомагат правилната стойка на тялото.  Удачно подбраната ортопедична стелка поддържа свода, поглъща удара върху стъпалото, омекотява стъпването и преразпределя натоварването. В комбинация с подходящи обувки, стелките помагат за воденето на активен и пълноценен начин на живот.


Lynco®
се предлагат в различни варианти, които да отговорят както на индивидуалните нужди на вашия тип стъпало, така и на предпочитания от вас стил обувки. Те могат да ви осигурят допълнителна поддръжка, за да облекчат областта на възглавничките или нежно да повдигнат петата, за да предпазят глезена от завъртане навътре. В тях са вложени ултра-модерни технологии и материали за подобряване на удобството и функционалността на стелките, като защитното покритие срещу миризми и гъбички Copper Guard и основа с двустепенна плътност AeroCell за надеждна Lynco® поддръжка и по-дълготрайно запазване на формата.

Какво предлагаме в магазини Piedo:

Foot_Scanning _Technology

  • Компютърна диагностика на стъпалото, която е безплатна и не ви обвързва с покупка
  • Ортопедични стелки Lynco® според нуждите на вашите стъпала.
  • Сред голям набор от готови решения ще подберем стелки според вашия тип свод, зони на натоварване и състояние на стъпалото.
  • Нужно е да ги съобразим и с тяхното предназначение, и с типа и обема на обувките, с които ще ги носите. Можете да ги пробвате веднага и да изберете между всекидневни, спортни, с мемори пяна, кожени, официални и т.н.
  • Ортопедични стелки Lynco® са най-лесният и ефективен начин да постигнете максимално удобство и подобрена функционалност на обувките си, предпочетен днес от милиони потребители в света.

 


виж още