Защо Froddo?

Froddo

Froddo на Иванчица произвежда 5,000 чифта обувки на ден, които се предлагат в целия свят.

“Тъй като човек прави средно по 18000 крачки на ден, а едно дете дори повече, вярваме, че всяка от тези стъпки е наша отговорност, но и наша награда.  Всяка обувка, която Froddo предлага на пазара е произведена с грижа за околната среда, от естествени материали, без вредни субстанции и съставки като Хром (VI). Освен това в производството използваме изключително лепила на водна основа. Произвеждаме обувките си с грижа за природата и с грижа за здравето на децата. Froddo” 

– Наследство и опит

– Естествени материали

– Без Chrome VI

– Произведени в ЕС

– Сертифицирани материали

– Съобразени с анатомията на стъпалото за всяка възраст

– Безкомпромисност в качеството

– Безопасни продукти

– Контрол във всяка фаза на производството

  1.  Термоформовани бомбета с достатъчно пространство за здравословно и безпрепятствено развитие на стъпалото.
  2.  Стелка от естествена кожаFroddo
  3. Анатомична стелка
  4. Базова стелка във формата на калъпа
  5. Твърд заден форт, който оформя областта на петата и поддържа крака стабилен при ходене
  6. Хастар от естествени материали, чиято мекота осигурява удобство, като заедно с това позволява на обувките да дишат
  7. Гъвкаво ходило, което поглъща удара при ходене

 

 

 

Детски обувки

Естествените материали

Детските обувки трябва да са добре проветрени, гъвкави и да имат анти-бактериална защита. Техните крака се потят два или три пъти повече от тези на възрастните, тоест от огромно значение е да бъдат поддържани сухи, за да се избегне развитието на бактерии и гъбички, които водят до неприятен мирис на обувките и краката.

Най-добрите материали за детските обувки са естествените, например плат или кожа. Тези материали позволяват на краката да дишат, предотвратявайки влага и осигурявайки циркулация на въздуха в обувката, като по същото време предпазват краката от външната среда. Това дава възможност на децата да играят свободно, без да се образуват пришки, лоши миризми или какъвто и да било дискомфорт. Също така, обувките направени от естествени материали се променят и разширяват според промяната на краката през деня.

Синтетичните материали нямат тези свойства. Това води до пречки в дишането на краката, понеже обувките задържат влагата, образуват язви и позволяват на бактериите да се развиват.

Разгледайте предложенията ни за бебешки обувки.

 


виж още