Защо са удобни сандалите Aetrex ?

В стремежа си да сме елегантни и със самочувствие за външния си вид, избираме обувки, които се вписват в стила ни и отговарят на вкусовете ни. Късмет е обаче да носим обувки, които едновременно харесваме и са ни много удобни. А удобството, когато става думи за обувки, е здраве.

Aetrex имат правило, свързано с удобството и ползите за здравето на техните продукти. Те се разработват отвътре-навън. Конструкцията, поддръжката на свода, стабилизирането на стъпалото и глезена, възможността за постигане на индивидуален комфорт чрез регулирането на ширината, адаптиране към особеностите на стъпалото и омекотяващ ефект чрез влагане на определени материали, са първи и задължителни при създаването на един модел. Дизайнерът се съобразява с тях, за да може крайният продукт да е атрактивен, но и комфортен и добър за здравето.

 

 

 

 

Ето как сандалите от различни колекции на Aetrex, които предлагаме в Piedo, стават толкова удобни, а девизът на марката  неслучайно е „Най-здравословните обувки, които някога ще носите“

 

 


виж още